Voorstellen

Mijn naam is Monique van den Beld. Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. In 1990 heb ik mijn opleiding HBOV-verpleegkundige afgerond. Na een aantal jaren in de verpleging gewerkt te hebben, wilde ik iets in de alternatieve gezondheidszorg gaan doen en kwam toen in aanraking met voetreflexologie.

In 2000 heb ik de opleiding bij de School voor Voetreflexologie op Texel gevolgd. In 2002 ben ik mijn praktijk aan huis begonnen. In 2008/2009 heb ik de opleiding gezichtsreflexologie www.facefoothandreflex.nl gevolgd en in 2016 heb ik de opleiding Chinli-TuiNa Therapeut afgerond. Naast mijn opleidingen houd ik mijn kennis via verschillende bijscholingen up-to-date.

Af en toe werk ik als verpleegkundige in de thuiszorg. Mijn droom is dat de complementaire zorg en reguliere zorg steeds meer samen gaan werken.

Naast mijn praktijk geef ik les in verschillende massagetechnieken: therapeutische voetmassage, tenen lezen, Japanse Cosmofacelift en Cosmofacial. In mijn praktijk geef ik cliënten tips om via handreflexologie hun klachten te behandelen.

Behandeling en consulten gaan op afspraak, bij voorkeur overdag. Tijdens een behandeling is het niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Spreekt U dan iets in en ik bel U zo spoedig mogelijk terug. De beste tijden om te bellen zijn rond half negen, tussen de middag of na 17.00 uur. Via de mail kunt U ook een afspraak maken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft U vragen, neem dan contact met mij op.